Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник привітав ветеранів з Днем пам’яті та примирення і Днем перемоги

06 травня 2016 року, 17:55

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник привітав ветеранів з Днем пам’яті та примирення і Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

«Ця подія є визначною сторінкою в історії України. І чим далі вона віддаляється в часі, тим більше неспростовною стає її історична значимість. Шлях до перемоги був непростим, та ви вибороли її. У народній пам’яті назавжди збережуться незліченні подвиги та масовий героїзм воїнів, здійснені на полях битв при визволенні України. Усі ми у неоплатному боргу перед полеглими у справедливій боротьбі за свободу і гідність людини. Низько вклоняємося подвигу тих людей, які ціною власного життя, проявляючи нечуваний героїзм, сміливість та відвагу, зуміли врятувати світ від нацистського поневолення. Ми завжди будемо пам’ятати ваш героїчний подвиг. Пишаємося славними іменами кожного, хто віддав життя за мир та щастя України. Пам'ять про них не зникне у віках!», – сказав Микола Поворозник.

Він також висловив ветеранам безмежну вдячність і побажав їм міцного здоров’я, добра щастя та злагоди.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]