Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник взяв участь у заходах присвячених 30-річниці трагедії на ЧАЕС

26 квітня 2016 року, 17:30

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник взяв участь у мітингу-реквіємі, присвяченому 30-й річниці трагедії на ЧАЕС, та відкритті меморіальної Алеї Героїв Чорнобиля у Святошинському районі столиці.

Під час заходу учасники поклали квіти до Меморіального комплексу Пам’ятник Жертвам Чорнобильської трагедії та на Алеї героїв Чорнобиля, вшанували пам’ять загиблих та померлих хвилиною мовчання.

«Чорнобиль щоденно нагадує про себе численними проблемами в різних сферах життя кожного з нас. Наш моральний обов’язок – надати людям, які віддали здоров’я і життя заради нашого з вами майбутнього, всебічну допомогу. Цього року, за рахунок міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам», 53 тисячі чорнобильців отримають одноразову адресну соціальну допомогу на загальну суму 16,1 млн грн. Також програмою передбачено безкоштовне санаторне лікування та отримання безоплатних позачергових послуг із зубопротезування для постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. Це найменше, що ми можемо зробити для ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС та їхніх сімей», – сказав Микола Поворозник.

Також під час заходу відбулася панахида за загиблими та померлими під час ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]