Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Навесні у Києві фінішує національний тур-марафон «Безпека праці-2017», покликаний зменшити рівень нещасних випадків на виробництві

09 лютого 2017 року, 10:16

Із нагоди Всесвітнього дня охорони праці в кількох містах України відбудеться Національний тур-марафон «Безпека праці-2017», який розпочнеться 3 березня та фінішує 26 квітня в Києві. Мета заходу – привернути увагу суспільства, органів державної влади, суб᾽єктів господарювання, громадських організацій до питань підвищення рівня безпеки праці й запобігання нещасним випадкам на виробництві, професійним захворюванням, а також для ушанування пам᾽яті осіб, які загинули на виробництві.

Як наголошують організатори – видавничий дім «Медіа-Про» та журнал «Охорона праці і пожежна безпека» – наразі, коли в нашій державі відповідна галузь перебуває у критичному стані, важливо створити умови для обміну досвідом між кваліфікованими учасниками та відомими експертами, підвищити освітній рівень як фахівців, так і звичайних працівників.

У рамках запланованого туру-марафону передбачається проведення регіональних семінарів-практикумів із охорони праці та пожежної безпеки, тематичні тренінги та практичні заняття. Участь у них візьмуть топ-менеджери організацій і керівники підприємств, фахівці підрозділів, які займаються питаннями охорони праці, промислової, пожежної і екологічної безпеки, уповноважені особи трудових колективів із охорони праці, члени комітетів (комісій) із охорони праці, з перевірки знань вимог охорони праці.

Детальніша інформація та реєстрація учасників – за посиланням:

http://mediapro.com.ua/events/nacionalnii-tur-marafon-bezpeka-praci-2017.

Довідково. Навесні 2016 року відбувся Національний тур-марафон «Безпека праці-2016». За його програмою в 7 містах України проведено 11 професійних семінарів, тренінгів, круглих столів. У них взяли участь майже 3000 спеціалістів із охорони праці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]