Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Найактивнішими учасниками «Пліч-о-пліч всеукраїнських шкільних ліг» стали учні Шевченківського і Дніпровського районів

18 квітня 2024 року, 10:44

У столиці завершується районний етап наймасштабніших спортивних змагань серед учнів «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Так, найактивнішими учасниками змагань стали учні Шевченківського і Дніпровського районів. Про це розповіла заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олена Говорова.

«Спорт не тільки загартовує тіло, а й об’єднує колективи. Враховуючи емоційні навантаження, які переживають наші діти в умовах повномасштабної війни, проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» допомагає їм не тільки формувати наполегливість і розвивати командний дух, а й відволіктися від буденних проблем. Як показали два перших етапи змагань, школярі столиці підтримали ініціативу та активно долучилися до проєкту. Варто відзначити два райони – Дніпровський і Шевченківський, що зібрали найбільшу кількість охочих позмагатися в різних видах спорту. Так, у Дніпровському участь у районному етапі змагань взяли 104 команди, а в Шевченківському – 102», – прокоментувала Олена Говорова.

За її словами, найпопулярнішим і наймасовішим видом спорту у проєкті «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» став футзал. Участь у ньому взяли 1987 учнів Києва у складі 198 команд.

За масштабністю проведення на другому місці – змагання серед юнаків з волейболу. Так, у цьому виді спорту перемогу виборювали 179 юнацьких і 142 дівочих команд.

Слідкувати за перебігом змагань, познайомитись із командами можна на сторінках проєкту в соціальних мережах. Також там можна виграти брендовані футболки, квитки у столичний зоопарк та інші подарунки від партнерів: Instagram, TikTok, Telegram та Facebook.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]