Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Незаконні МАФи на ринку “Виноградар” мають демонтувати до кінця літа

27 липня 2016 року

Незаконні МАФи на ринку “Виноградар” мають демонтувати до кінця літа

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики депутати доручили Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київради (КМДА) очистити ринок «Виноградар» від незаконних торговельних тимчасових споруд.

За результатами перевірок, на ринку є кілька рядів з точками, власники яких не сплачують пайової участі. Відповідно, столичний бюджет не отримує жодних коштів. Прибрати такі незаконні тимчасові споруди Департамент повинен до 31 серпня. А об’єкти, що мають усі необхідні документи - надати припис щодо приведення їхніх архітектурних форм до вимог та правил функціонування торговельних споруд тимчасового призначення.

Загалом, за даними КП «Київблагоустрій», тільки за 20 днів липня у столиці демонтували 101 незаконну тимчасову споруду загальною площею понад 4 тисячі квадратних метрів. Серед великих демонтованих тимчасових споруд – нелегальний магазин на проспекті Правди, 100, три комерційні павільйони на проспекті Ватутіна, 52, два самовільно встановлені павільйони на проспекті Перемоги, 142, «наливайка» на вулиці Радужній, 4, торгівельний ряд із сорока ролетів на Московській площі та незаконний магазин із продажу алкогольних напоїв, що на вулиці Ярослава Гашека, 10.

Загальна кількість демонтованих МАФів протягом першої половини поточного року складає 1140 одиниць.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]