Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Основна вимога до стану підземних переходів у киян – це охайність та безпека – Геннадій Пліс

01 вересня 2016 року, 9:31

Підземний пішохідний перехід на розі вулиць Олени Теліги та Ольжича має стати взірцем для інших інвесторів. На цьому наголосив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс під час інспектування переходів у Шевченківському районі. За його словами, охайність і безпека – це основні вимоги мешканців столиці до підземних переходів, і саме на це повинні звертати увагу інвестори, які утримують ці об’єкти.

«Ми суттєво розширили перелік вимог до інвесторів, і приємно, що вони погодилися. Однак ми будемо контролювати виконання підписаних домовленостей. Це означає, що звіти про виконані роботи, особливо що стосується матеріальної частини, мають подаватися в узгодженій формі. Ми перевірятимемо їх вибірково, тому рекомендую всім інвесторам бути пильними та чесними», – сказав Геннадій Пліс.

Генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв, позитивно відзначив ще один підземний пішохідний перехід – на Лук’янівці.

«Родзинкою цього переходу є нанесений художній розпис на стінах із зображенням українських пейзажів. Це не тільки візуально розширює пішохідний перехід, а й створює у пішоходів позитивний настрій», – переконаний Олександр Густєлєв.

Перший заступник голови КМДА також зазначив, що бізнес стає більш соціально відповідальним.

«Чудовий приклад – перехід біля станції метро «Кловська». Ми пам’ятаємо, у якому занедбаному стані він був, і бачимо, який порядок там навела компанія «Атем». Таких прикладів поки що небагато, однак я вірю, що спільними зусиллями ми зробимо наше місто красивішим і чистішим», – підсумував Геннадій Пліс. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]