Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Петиція щодо демонтажу МАФів біля станцій метро та у підземних переходах прийнята до розгляду

19 січня 2016 року

Петиція щодо демонтажу МАФів біля станцій метро та у підземних переходах прийнята до розгляду

Електронна петиція щодо знесенння малих архітектурних форм (МАФів) біля станцій метро та у підземних переходах міста Києва набрала необхідну, згідно з рішенням Київської міської ради № 103/2006 від 8.10.2015 “Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій”, кількість голосів та прийнята до розгляду відповідно з Положенням.

Відтак, вказана петиція набрала 10237 голосів, при мінімально необхідних 10000.

Заступник міського голови-секретар Київської міської ради Володимир Прокопів вже доручив Постійній комісії Київради з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків розглянути електронну петицію в установленому порядку.

Текст петиції “Щодо знесенння малих архітектурних форм (МАФів) біля станцій метро та у підземних переходах міста Києва” (Автор - Андрій Семенов):
"З метою збереження архітектурного обліку міста, створення зручних умов для пасажирів громадського транспорту (зокрема метрополітену) та протидії ймовірним терористичним актам пропонується прибрати малі архітектурні форми з місць великого скупчення громадян, в першу чергу - станцій київського метрополітену та підземних переходів".

Також із текстом петиції можна ознайомитись за посиланням: https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=22

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]