Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Петиція щодо індивідуального обліку тепла в квартирах із вертикальним розподілом опалення прийнята до розгляду

16 серпня 2016 року

Петиція щодо індивідуального обліку тепла в квартирах із вертикальним розподілом опалення прийнята до розгляду

Електронна петиція “Щодо індивідуального обліку тепла в квартирах із вертикальним розподілом опалення” набрала необхідну, згідно з рішенням Київської міської ради від 17.03.2016 №233/233 “Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 8.10.2015 № 103/2006 “Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій”, кількість голосів та прийнята до розгляду.

Відтак, вказана петиція набрала 10079 голосів, при мінімально необхідних 10000.

Київський міський голова Віталій Кличко вже доручив Постійній комісії Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу розглянути електронну петицію в установленому порядку.

Автор звернення Юрій Костенко зазначає: “На сьогоднішній день існує величезна кількість жителів міста, які живуть в квартирах з вертикальним розведенням опалення. І всі ці громадяни позбавлені права індивідуального обліку використаної теплової енергії, тому що комунальні організації на відріз відмовляються погоджувати установку лічильників у таких квартирах”. Юрій Костенко пропонує розробити методику проектування установки лічильників індивідуального обліку теплової енергії для квартир з вертикальною однотрубною системою розведення опалення.

Із повним текстом петиції можна ознайомитись за посиланням: https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=3546

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]