Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Петицію щодо створення мережі громадських вбиралень прийнято до розгляду

29 грудня 2016 року

Петицію щодо створення мережі громадських вбиралень прийнято до розгляду

Електронна петиція “Створення мережі громадських вбиралень у Києві” набрала необхідну, згідно з рішенням Київської міської ради “Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій”,  кількість голосів та прийнята до розгляду.

Відтак, вказана петиція набрала 10279 голосів, при мінімально необхідних 10000.

Київський міський голова Віталій Кличко уже доручив постійній комісії Київської міської ради з питань  житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу розглянути електронну петицію в установленому порядку.

Автор електронного звернення Сергій Щелкунов зазначає, що наразі кияни та гості столиці не мають можливості реалізувати базові людські потреби, в тому числі відвідувати міські вбиральні. За його словами, необхідно їх створити в місцях великого скупчення людей, таких як станції метро та транспортні вузли. Також автор петиції наголошує, що вбиральні варто розмістити біля зон відпочинку, рекреації, загального користування та громадських просторів. "Об'єкти мають враховувати потреби всіх громадян - з особливостями рухового апарату, зору та ін. Доступ до об'єктів може бути реалізований на підставі сплати за користування, яка не може перевищувати половину вартості одиниці соціального хліба", - зазначає Сергій Щелкунов.

Із повним текстом петиції можна ознайомитись за посиланням:
https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=4636

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]