Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Петицію щодо заборони проведення “КиївПрайд-2016” розглядатимуть 4 постійні комісії Київради

09 червня 2016 року

Петицію щодо заборони проведення “КиївПрайд-2016” розглядатимуть 4 постійні комісії Київради

Електронну петицію “Заборонити проведення “КиївПрайд-2016”, яка набрала необхідну, згідно з рішенням Київської міської ради від 17.03.2016 №233/233 “Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 8.10.2015 № 103/2006 “Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій”, кількість голосів, розглядатимуть 4 постійні комісії Київради.

Окрім постійної комісії Київради з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв'язків доручення щодо розгляду відповідного електронного звернення також отримали постійна комісія Київради з питань регламенту та депутатської етики, з питань дотримання законності, правопорядку та запобіганню корупції, а також з питань культури, туризму та інформаційної політики.

Відповідне доручення підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

Автор петиції Наталія Галушко зазначає: “В країні йде війна, чимало бійців повернулись з передової з психологічними проблемами. Влада, замість того, аби надавати належну підтримку нашим захисникам захищає всілякі “паради”, які на даний час взагалі є недоречними. Бажання влади показати Київ як “європейську” столицю зрозуміле. Проте, чи варто через це нехтувати інтересами інших?”. Натомість автор петиції пропонує займатися прибиранням вулиць, боротьбою з незаконними забудовами та збереженням природи.

Із повним текстом петиції можна ознайомитись за посиланням: https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=3714

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]