Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Під час сьогоднішньої нічної тривоги на станціях столичної підземки укривались майже 3 000 осіб

22 грудня 2023 року, 14:21

Цієї ночі, 22 грудня, під час повітряної тривоги на станціях столичного метро укривалися майже 3 000 осіб. Загалом із початку грудня вночі станціями як укриттям скористалися більше 12 600 людей. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

Колектив столичної підземки з початку повномасштабного вторгнення продовжує робити все, аби люди, які перебувають на станціях, почувались у безпеці. Фахівці постійно обслуговують інфраструктуру, яка забезпечує роботу станцій у режимі укриття. Також для комфортнішого перебування на станціях під час повітряної тривоги можна скористатися розкладними стільчиками або мобільними лавами. Щоб їх отримати, необхідно звернутися до чергового персоналу станції.

Нагадаємо, що всі 46 підземних станцій цілодобово працюють у режимі укриття. Під час оголошення сигналу «повітряна тривога» на вхід працюють також зачинені вестибюлі деяких станцій для оперативного переміщення населення до станції як укриття.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]