Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Постанова КМВК № 3001 від 19 листопада 2014 року

19 листопада 2014 року

КИЇВСЬКА МІСЬКА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

П о с т а н о в а

01044, м. Київ, вул. Крещатик, 36


19 листопада 2014 року

3001

Про реєстрацію депутатів Київської міської ради

Керуючись ч.2 статті 81 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних міських голів» та на підставі постанови Київської міської виборчої комісії від 19.11.2014 року №3000 «Про визнання обраним Швириду Миколу Васильовича, та Маловацького Олексія Володимировича депутатами Київської міської ради VII скликання за виборчим списком Київської міської місцевої організації Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка», а також особистих заяв про відсутність іншого представницького мандата, Київська міська виборча комісія постановляє:

  1. Зареєструвати обраними депутатами Київської міської ради 7 скликання в багатомандатному виборчому окрузі:

    1. Швириду Миколу Васильовича та видати депутатське посвідчення встановленого зразка на пленарному засіданні Київської міської ради.

    2. Маловацького Олексія Володимировича та видати депутатське посвідчення встановленого зразка на пленарному засіданні Київської міської ради.

  2. Цю постанову направити до Київської міської ради та до Центральної Виборчої Комісії і оприлюднити на сайті Київради та в газеті «Хрещатик».



Голова Комісії                                                                                               М.Б. Терещенко

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]