Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Прийнято до розгляду петицію щодо винесення заводу “Фанплит” за межі Києва

24 березня 2017 року

Прийнято до розгляду петицію щодо винесення заводу “Фанплит” за межі Києва

Електронна петиція “Про винесення заводу “Фанплит” за межі м. Києва” набрала необхідну кількість голосів та прийнята до розгляду.

Відтак, вказану петицію підтримали 10116 осіб, при мінімально необхідних 10000.

Київський міський голова Віталій Кличко уже доручив постійним комісіям Київради з питань екологічної політики та з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики, а також профільним заступникам голови КМДА і виконавчому органу Київради (КМДА) розглянути електронну петицію в установленому порядку.

Автор звернення Олег Довжок зазначає, що посеред житлових кварталів за адресою провулок Фанерний, 1 знаходиться деревообробне підприємство ПрАТ “Фанплит”, виробничі потужності якого морально та фізично застаріли. “Жахливий хімічний сморід розлітається на найближчі житлові мікрорайони. Таке “сусідство” викликає у мешканців, особливо діток, хвороби, що супроводжуються нападами кашлю, загостренням алергічних реакцій, головним болем, ускладненнями перебігу ОРВІ та постійними обструктивними бронхітами. Також з часом призводить до важких онкологічних захворювань”, - наголошує автор електронної петиції. Тому пропонує винести завод за межі столиці, при цьому зберігши виробництво та робочі місця. 

Із повним текстом петиції можна ознайомитись за посиланням:
https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=5280&chit=99#a_ch_99

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]