Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Прокопів закликав відповідальних за петиції пришвидшити їх виконання

06 квітня 2017 року

Прокопів закликав відповідальних за петиції пришвидшити їх виконання

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради заступник міського голови — секретар Київради Володимир Прокопів закликав відповідальних за реалізацію електронних петицій пришвидшити процес розробки плану дій щодо їхнього виконання.

“Ми з вами прийняли новий порядок розгляду електронних ініціатив, відповідно до якого, за кожну петицію міський голова визначає відповідального. Таких осіб було визначено. Протягом місяця вони мали розробити план виконання всіх успішних петицій. Нагадаю, таких петицій маємо наразі 27. Місяць пройшов, на жаль, зрушень поки немає”, - зазначив Володимир Прокопів.

Також секретар Київради дав протокольне доручення профільним заступникам голови КМДА повідомити міську раду про вжиті заходи на виконання окремого доручення мера щодо втілення в життя успішних петицій. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]