Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рух тролейбусів маршруту № 11 відновлено

27 жовтня 2016 року, 17:21

З 27 жовтня 2016 року в зв’язку із завершенням першого етапу капітального ремонту просп. Академіка Глушкова відновлюється рух тролейбусів маршруту № 11 та призупиняється робота автобусів маршруту № 11ТР.

«Щоб уникнути незручностей, на час ремонтних робіт автошляхів столиці для користувачів громадського транспорту столиці відповідальними Службами КП «Київпастранс» розробляються додаткові автобусні маршрути, що курсують за найбільш зручними трасами для наших пасажирів. Прошу киян та гостей міста з розумінням поставитись до тимчасових змін та користуватися оновленою інформацією на сайті комунального підприємства», – зауважив генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

Нагадаємо, зміни у рух громадського транспорту на просп. Академіка Глушкова було введено на час оновлення дорожнього покриття. Просимо користувачів тролейбусного маршруту № 11 слідкувати за змінами руху на офіційному сайті комунального підприємства за посиланням: http://kpt.kiev.ua.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]