Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» четверту добу проводять пошуково-рятувальні роботи на місці ракетного удару у Шевченківському районі

01 січня 2024 року, 17:43

Рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку» разом з колегами з ГУ ДСНС України у місті Києві четверту добу проводять пошуково-рятувальну операцію на території складських приміщень у Шевченківському районі столиці, куди вранці 29 грудня влучила російська ракета. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Так, рятувальники за допомогою важкої будівельної техніки та спецінструменту від ранку 29 грудня проводять розбір завалів зруйнованих складських приміщень із метою пошуку постраждалих. На жаль, під завалами вже виявлено 28 тіл загиблих.

До рятувальних робіт залучено весь наявний особовий склад чотирьох аварійно-рятувальних взводів «Київської служби порятунку» – 61 рятувальник. Роботи з пошуку постраждалих та ліквідації наслідків влучання ракети тривають.

Нагадаємо, що вранці 29 грудня росіяни здійснили масовану ракетну атаку на Київ. Станом на 16:00 1 січня відомо про 28 загиблих та понад 30 поранених внаслідок цього ракетного удару по столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]