Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сьогодні в Оболонському районі відбувся осінній соціальний ярмарок

05 листопада 2016 року, 18:32

Сьогодні в Оболонському районі, на вулиці Приозерній, 8-12, відбувся осінній соціальний ярмарок, ціни на якому були в середньому нижчими на 20% від цін на продукти на сезонних сільськогосподарських ярмарках, які проходять у районах столиці.

Підтримуючи ініціативу мера Києва Віталія Кличка, Оболонська райдержадміністрація спільно з КП «Поділ-Нерухомість» Київської міської держадміністрації забезпечили участь у ярмарку виробників продовольчої продукції, фермерських і сільськогосподарських господарств і переробних підприємств із Київської, Вінницької, Кропивницької (Кіровоградської), Рівненської, Черкаської, Чернігівської, Чернівецької, Хмельницької, Полтавської, Сумської та інших областей України. Поряд із товаровиробниками свою продукцію представляли фермери та селяни.

Так, на ярмарку можна було придбати рибу, м’ясо та м’ясопродукти, яйця, овочі, фрукти, мед, молочні вироби, бакалійні товари (крупи, цукор, борошно, олія, консерви тощо), різні смаколики та хлібобулочні вироби.

Цього разу відвідувачі ярмарку змогли не тільки придбати необхідні продукти харчування, а й отримати задоволення від яскравих та веселих виступів мистецьких колективів (ансамблю пісні і танцю «Громиця» та лауреату всеукраїнських та міжнародних конкурсів, ансамблю «Калина»). Тепла сонячна погода та запальні українські мелодії додали позитивних емоцій як відвідувачам, так і продавцям на ярмарку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]