Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Стартував ІІІ-й Всеукраїнський конкурс наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих учених «Бізнес і права людини в Україні: проблеми та рішення під час війни і повоєнного відновлення»

11 вересня 2023 року, 12:08

Із нагоди 75-річчя Загальної декларації прав людини стартував ІІІ-й Всеукраїнський конкурс наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих учених «Бізнес і права людини в Україні: проблеми та рішення під час війни і повоєнного відновлення». Конкурс проводять ДУ «Інститут економіко-правових досліджень імені В. К. Мамутова Національної академії наук України», Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, Донецький науковий центр НАН України та МОН України, Офіс аналітики та консультацій з питань сталого розвитку у співпраці з Програмою розвитку ООН в Україні та Проєктом Ради Європи «Посилення соціального захисту в Україні».

До участі в конкурсі запрошуються:

  • здобувачі вищої освіти (студенти, які здобувають вищу освіту ступеня молодшого бакалавра, бакалавра чи магістра; курсанти; аспіранти; ад’юнкти);
  • молоді вчені (вчені віком до 35 років, зокрема кандидати наук, доктори філософії);
  • учені віком до 40 років, які мають науковий ступінь доктора наук або навчаються в докторантурі.

Мета конкурсу – популяризувати серед здобувачів вищої освіти і молодих учених України людиноцентричний підхід ООН до розвитку, сприяти активізації та підтримувати науково-дослідні роботи за складних обставин воєнного стану, розробити майбутню Українську доктрину.

Напрацювання поширюватимуться серед органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Участь у конкурсі безкоштовна.

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно до 22 жовтня 2023 року надіслати заявку, конкурсну наукову роботу і скановану копію підписаної рецензії наукового керівника здобувача вищої освіти на електронну пошту Оргкомітету: [email protected]

Переможців запросять для презентації їхніх робіт і отримання відзнак на Підсумкову конференцію до Міжнародного дня прав людини,що відбудеться в Секретаріаті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Детальніше про конкурс – за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]