Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Центр захисту безпритульних дітей «Наші діти» отримав право на оренду земельної ділянки

10 листопада 2016 року, 13:18

За поданням керівника апарату КМДА Володимира Бондаренка Київрада надала юридичне право Центру захисту дітей «Наші діти» на оренду земельної ділянки на проспекті Павла Тичини, 28-Б у Дніпровському районі, на якій він фактично й розташований. Для цього було внесено відповідні зміни до договору оренди.

«Починаючи з 2005 року столиця України реалізовує спільно з урядами Німеччини та Польщі інноваційний соціальний проект за європейськими стандартами, який за допомогою кращих світових методик надає проживання київським дітям, позбавленим батьківської опіки, а також комплексну соціально-психологічну, педагогічну та інші види допомоги на постійній основі. Даний проект має назву «Центр захисту дітей «Наші діти», – розповів Володимир Бондаренко.

За його словами, у міській цільовій програмі «Соціальне партнерство» на 2016-2018 роки передбачено кошти на покриття витрат Центру на сплату орендної плати за земельну ділянку. Проте в нинішньому році він досі не зміг використати ці кошти за цільовим призначенням, оскільки орендарем території під спорудами Центру офіційно є інша організація: Німецько-Польсько-Українське товариство в Україні – основний донор та партнер у цьому проекті, який ділянку не використовує.

У зв᾽язку з цим депутати підтримали проект рішення і проголосували за офіційне переоформлення оренди земельної ділянки Центром захисту дітей «Наші діти».

«Передача права землекористувача унеможливила ймовірність припинення вигідного для міста інноваційного проекту із захисту прав столичних дітей, які потрапили у складні життєві обставини», – констатував Володимир Бондаренко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]