Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Колонній залі столичної мерії урочисто привітали понад 100 київських волонтерів

06 грудня 2016 року, 12:34

До Міжнародного дня волонтера у Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулося урочисто привітали волонтерів Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Києва і громадських організацій.

Подяки від Служби у справах дітей та сім’ї отримали понад 100 киян, які самовіддано допомагають сім’ям, де є учасники АТО, внутрішньо переміщеним особам зі Сходу України та АР Крим, родинам з проблемами алко-, наркозалежності, насильства, ВІЛ/СНІД, дітям і молоді з інвалідністю, прийомним сім’ям, дитячим будинкам сімейного типу та іншим. У заході взяли участь також волонтери – ветерани Другої світової війні, які тепер допомагають нашим воїнам у зоні АТО.

У рамках відзначення відбулись майстер-класи з виготовлення новорічних і різдвяних подарунків, які будуть передані воїнам до зони АТО.

  Також традиційно стартувала акція «Не забудь привітати», яку вже понад 10 років проводить Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. У рамках цієї акції волонтери вітають з новорічними та різдвяними святами родини, які опинились у складних життєвих обставинах. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]