Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Печерському районі столиці стане більше гуртків для дітей та молоді

26 квітня 2017 року

У Печерському районі столиці стане більше гуртків для дітей та молоді

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати підтримали створення Центру по роботі з дітьми та молоддю у Печерському районі.

Відповідно до проекту рішення, Центр по роботі з дітьми та молоддю планується виокремити зі складу Печерського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Відтак, заклади позашкільної освіти Печерська зможуть розширити перелік гуртків та організацію дозвілля школярів.

«Організація дозвілля діточок, як і раніше, буде для жителів району на безкоштовній основі. Все майно та приміщення клубів районний центр соціальних служб передає Центру по роботі з дітьми та молоддю. Відтак до майбутнього Центру може увійти 12 клубів. Приміщення оснащені усіма необхідними меблями, технічними засобами, побутовою та комп’ютерною технікою, навчальними матеріалами. Сьогодні заклади позашкільної освіти у Печерському районі столиці відвідує 1630 дітей, підлітків та молоді», – зауважив голова постійної комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков.

До компетенції клубів входитиме не лише навчання та виховання дітей у позаурочний час, але і виявлення та сприяння розвитку різнобічних інтересів дитини. Такі клуби, переконані депутати, створюватимуть всі необхідні умови для гармонійного розвитку людини в сучасному соціумі.

Проект рішення ще мають погодити на сесії Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]