Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У рух автобусів № 73, тролейбусів № 34, № 37А будуть внесені зміни, а рух нічного тролейбусу № 91Н – тимчасово закривається

01 вересня 2017 року, 17:58

У графік роботи автобусів № 73, тролейбусів № 34 й № 37А будуть внесені зміни, а рух нічного тролейбусу № 91Н – тимчасово закривається. Про це повідомляють у КП «Київпастранс».

З 10:00 2 вересня до закінчення аварійних робіт водоканалу на Оболонському проспекті, 40 рух автобусів № 73 буде організовано так: «вул. Милославська – вул. Оноре де Бальзака – проспект Генерала Ватутіна – проспект Героїв Сталінграда – Оболонський проспект – станція метро «Мінська» та в зворотному напрямку за діючою трасою.

Окрім того, 2 вересня вносяться зміни у роботу тролейбусів маршрутів № 34 та № 37А у зв’язку з проведенням продовольчих ярмарків на вул. Йорданській та вул. Марини Цвєтаєвої (на ділянці від просп. Маяковського до вул. Закревського).

Так, рух тролейбусів № 34 буде організовано за маршрутом: вул. Північна – просп. Героїв Сталінграда – вул. Маршала Тимошенка – ст. м. «Мінська» – вул. Маршала Тимошенка – просп. Героїв Сталінграда – просп. Степана Бандери.

Рух тролейбусів маршруту № 37А буде організовано за маршрутом № 37.

Також із 23:00 2 вересня до 6:00 3 вересня тимчасово закривається рух нічного тролейбусного маршруту № 91Н у зв’язку з проведенням капітального ремонту бульвару Дружби Народів від вулиці Старонаводницької до Либідської площі та ремонтом тролейбусної контактної мережі на бульварі Перова.

Із розкладом руху наземного громадського транспорту можна ознайомитись на офіційному сайті КП «Київпастранс» в розділі: Пасажирам – Маршрути та розклад руху.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]