Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Упродовж дня 1 грудня в Києві чергують 253 одиниці снігоприбиральної техніки та 52 бригади з ручного прибирання «Київавтодору»

01 грудня 2016 року, 15:14

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують роботи із зимового утримання вулично-дорожньої мережі столиці. Так, сьогодні вдень на чергуванні знаходяться 253 одиниці снігоприбиральної техніки, яка в разі погіршення погодних умов буде негайно задіяна для розчистки вулично-дорожньої мережі міста.

Окрім того, 52 бригади з ручного прибирання працюють над утриманням в належному стані підходів, сходових маршів підземних пішохідних переходів, наземних переходів, а також тротуарів і зупинок громадського транспорту, які перебувають на обслуговуванні підприємств корпорації.

Нагадаємо, що згідно інформації Українського гідрометцентру, вдень 2 грудня у Києві очікується снігопад. Комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до водіїв із проханням бути уважними та обережними на дорогах, а у разі посилення опадів за можливості утриматися від поїздок на власному автотранспорті, щоб не створювати заторів і не заважати снігоприбиральній техніці оперативно прибирати сніг.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]