Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Утворено комісію з проведення призову громадян на строкову військову службу до Національної гвардії України у серпні 2017 року

02 серпня 2017 року, 16:43

Утворено Київську міську призовну комісію з проведення призову громадян України на строкову військову службу до Національної гвардії України у серпні 2017 року та затверджено її склад. Очолив комісію заступник голови КМДА Микола Поворозник. Підписане відповідне розпорядження КМДА.

Так, головам районних в місті Києві державних адміністрацій доручено організувати роботу з підготовки та проведення призову громадян у серпні 2017 році, утворити районні призовні комісії та затвердити їх склад, направити для роботи у районні військові комісаріати на період підготовки та весь термін проведення призову технічних працівників, забезпечити районні військові комісаріати автомобільним транспортом, укомплектувати районні лікарські комісії лікарями-спеціалістами та забезпечити їх медикаментами, медичним інструментами і санітарно-господарським майном.

Департамент охорони здоров’я має забезпечити роботу військово-лікарської комісії Київського міського військового комісаріату з 24 липня до 31 серпня 2017 року з метою проведення контрольного медичного огляду призовників, призваних на строкову військову службу до Національної гвардії України, з проведенням обов’язкового переліку обстежень (ВІЛ, гепатит, В, С та сифіліс). Окрім того, Департаменту доручено забезпечити міську лікарську комісію медикаментами, медичним інструментарієм і санітарно-господарським майном, а також забезпечити обстеження призовників у лікувальних закладах позачергово, безоплатно та в повному обсязі під особисту відповідальність керівників лікувальних закладів. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]