Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В Університеті Грінченка відбулась церемонія вручення дипломів випускникам

03 липня 2017 року, 12:03

 

29 та 30 червня 2017 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулась урочиста церемонія вручення дипломів випускникам із 5 інститутів, 4 факультетів та Університетського коледжу.

Цьогоріч зі стін столичного ВНЗ успішно випустилось 1607 фахівців, серед них: 334 «Молодших спеціалістів», 969 «Бакалаврів», 245 «Магістрів».

Із вітальним словом до випускників і гостей свята звернувся доктор філософських наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України, ректор Університету Віктор Олександрович Огнев’юк: «Дорогі грінченківці, тисячі доріг відкриваються перед вами. І всі вони ведуть у світ праці та творчості, без яких немислиме людське буття. Бажаю кожному з вас здоров’я, щастя, мудрих рішень і дій, високих навчальних і професійних досягнень, упевненості у власних силах і постійного самовдосконалення!».

Традиційно ректор вручив грінченківцям дипломи з відзнакою.

Також теплі настанови випускникам і побажання успіхів у подальшій професійній самореалізації пролунали від директорів інститутів і деканів факультетів під час вручення дипломів звичайного зразка.

Університет Грінченка підготував висококваліфікованих фахівців різних напрямів у сферах комп’ютерних наук та інформаційних технологій, фінансів і банківської справи, менеджменту, права, міжнародних відносин, публічного управління та адміністрування, спеціальної освіти, математичного моделювання, психології, музичного мистецтва та хореографії, фізичної культури, філології, журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю, початкової і дошкільної освіти.

Київський університет імені Бориса Грінченка готує професіоналів, навички яких є актуальними зараз і залишатимуться такими у майбутньому.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]