Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: 254 одиниці спецтехніки «Київавтодору» зараз працюють на вулицях Києва

26 листопада 2023 року, 23:17

254 одиниці спецтехніки «Київавтодору» зараз працюють на вулицях Києва. Спецавто у першу чергу здійснюють обробку покриття на мостах і шляхопроводах, на підйомах і спусках столиці, магістральних вулицях, якими рухається громадський транспорт. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

До очищення та обробки тротуарів, підходів до наземних і підземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту, балансових пішохідних зон, де використання спеціальної техніки неможливе, наразі задіяні 38 бригад із ручного прибирання у складі 250 робітників.

Дорожники готувались до викликів негоди. І працюватимуть у посиленому режимі всю ніч, щоб забезпечити рух транспорту та пішоходів на ранок понеділка.

Нагадаємо, що за прогнозами метеорологів завтра, 27 листопада, у Києві очікуються пориви північно-західного вітру та хуртовини, вночі значний сніг, снігові замети та ожеледиця на дорогах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]