Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко наступного тижня у Німеччині продовжить переговори щодо добудови Подільсько-Воскресенського мосту

04 листопада 2016 року, 21:01

Наступного тижня мер Києва Віталій Кличко продовжить консультації у Німеччині щодо фінансової і технічної експертиз і добудови Подільсько-Воскресенського мосту. Про це в інтерв’ю телеканалу «Київ» заявив мер Києва Віталій Кличко.

Він наголосив, що вже через 3 роки буде 40 років з початку будівництва мосту.

«Я взяв на себе завдання через три роки відзначати не 40 років з дня будівництва, а відзначати відкриття мосту. Я хочу своє слово тримати і міст повинен бути запущений», - сказав Віталій Кличко.

Мер Києва нагадав, що звернувся до уряду та бізнесменів Німеччини з проханням допомогти столиці України у будівництві цього мосту. Він додав, що Німеччина виділила 200 тисяч євро для проведення аудиту щодо стану об'єкту.

«Наступного тижня я знову їду до Німеччини, щоб продовжити переговори. Я впевнений, що об'єднавши наші зусилля ми зможемо побудувати і запустити Подільсько-Воскресенський міст через 3 роки», - наголосив Віталій Кличко.

За словам мера столиці, нині потрібно зробити експертизу, щоб зрозуміти, який обсяг коштів доведеться вкладати у будівництво мосту.

«Мости об'єднують людей і роблять їх ближчими. Подільсько-Воскресенський міст ми можемо потім назвати «мостом дружби» між Німеччиною та Україною», - сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]