Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко попередив про сильні снігопади в Києві. В’їзд у місто великогабаритного транспорту в понеділок, 27 листопада, буде обмежений

24 листопада 2023 року, 12:51

У столиці 26-27 листопада очікують сильні снігопади, хуртовини й ожеледицю. В’їзд у місто великогабаритного транспорту в понеділок, 27 листопада, буде обмежений. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Синоптики прогнозують удень 26 листопада та вночі 27 листопада снігопади в столиці. Очікується значний приріст снігового покриву та посилення вітру до 17-22 м/с, хуртовини, снігові замети, на дорогах – ожеледиця. В’їзд у місто великогабаритного транспорту в понеділок, 27 листопада, буде обмежений. Звертаюся до водіїв і пішоходів зважати на погодні умови і бути максимально обережними на дорогах. Без нагальної потреби не виїжджайте в місто приватним авто. Скористайтеся громадським транспортом. А якщо виїхали автівкою, – не паркуйте її вздовж узбіччя доріг і на тротуарах. Це заважає роботі снігоприбиральної техніки», – написав Віталій Кличко.

Він також зазначив, що цього сезону в Києві на дорогах, мостах і тротуарах боротимуться з ожеледицею і прибиратимуть сніг 525 одиниць основної та додаткової спецтехніки «Київавтодору». Загалом заготовлено 17,3 тисячі тонн солі та 54,5 тисячі тонн піску.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]