Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав працівників соціальної сфери з професійним святом

03 листопада 2016 року, 17:50

Мер Києва Віталій Кличко привітав працівників соціальної сфери столиці з професійним святом і вручив найкращим із них подяки Київського міського голови і путівки на відпочинок.

«Я щиро вдячний кожному з вас за щоденну наполегливу працю. За те, що ви інвестуєте свій час, сили та енергію, – сказав Віталій Кличко. – Саме ви щоденно піклуєтесь про людей, яким потрібна підтримка,  допомагаєте їм долати життєві труднощі, вірити в себе. Бажаю вам витримки у нелегкій роботі, енергії та оптимізму», – звернувся Віталій Кличко до соціальних працівників столиці.

Мер Києва зазначив, що порівняно з минулим роком, у 2016 році фінансування міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» збільшено майже вдвічі.

«У наших планах – збільшити фінансування Програми «Турбота» у наступному році приблизно на 25%. Крім того, передбачається збільшити розмір одноразової адресної соціальної матеріальної допомоги окремим категоріям соціально незахищених верств населення до свят, матеріальної допомоги учасникам АТО, членам сімей загиблих учасників АТО, родинам Героїв Небесної сотні», –підкреслив мер Києва.

Віталій Кличко зауважив, що у столиці понад п’ять тисяч фахівців сьогодні займаються допомогою людям, які її потребують.

«Тому дуже важливо не лише збільшувати фінансування міських програм, а й забезпечити належну оплату праці соціальних працівників. Ми це розуміємо. І працюємо над цим», – підсумував міський голова.

Віталій Кличко також вручив подяки Київського міського голови найкращим працівникам соціальної сфери.

«Я неодноразово казав, хто гарно працює – гарно відпочиває. Тому ми вирішили до кожної подяки додати сертифікат на відпочинок. Упевнений, це стане чудовою мотивацією для вас продовжувати наполегливо працювати та піклуватися про киян», – сказав Віталій Кличко працівникам соціальної сфери.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]