Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У столиці триває відновлення житлових будинків, пошкоджених обстрілами російських варварів

28 лютого 2024 року, 19:38

Відновлення столичних будинків, пошкоджених ракетними атаками росіян, триває. Найближчим часом столиця відновить два будинки в Голосіївському районі, які значно постраждали від атаки 7 лютого. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив в ефірі телеканалу «Київ».

«Найближчим часом столиця відновить будинки на вул. Академіка Заболотного, 60 та 62 у Голосіївському районі, які значно постраждали від ракетної атаки 7 лютого. Вже через два дні після трагедії був готовий висновок попередньої експертизи. Наразі триває детальне обстеження, за результатом якого оперативно розроблять проєкт відновлення будинків. Також столична влада проводитиме регулярні зустрічі з ініціативними групами мешканців щодо перебігу відновлення», – сказав Віталій Кличко.

Мер Києва також зазначив, що столична влада планує залучити від міжнародних партнерів додатково близько 20 мільйонів гривень для проведення термомодернізації будинку на вул. Мокра, 7 у Солом’янському районі, який постраждав через російську атаку в січні цього року. Будинок відновлять коштом міського бюджету, а термомодернізацію зроблять за рахунок допомоги партнерів.

Загалом на сьогодні в столиці відновили близько 20 житлових будинків, які найбільше постраждали внаслідок обстрілів російських варварів. Їх повністю відновили і люди повернулися в свої квартири.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]