Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко візьме участь у Київському марафоні та закликає мешканців столиці приєднатися до пробігу

07 жовтня 2016 року, 21:02

Мер столиці Віталій Кличко візьме участь у Київському міжнародному марафоні, який відбудеться у неділю, 9 жовтня. Він також закликав усіх небайдужих до спорту мешканців столиці приєднатися до пробігу. Про це Віталій Кличко заявив в інтерв’ю телеканалу «Київ».

«Я обов’язково візьму участь у марафоні, адже повинен показувати приклад. Пробіжу коротку дистанцію благодійного забігу. І закликаю також всіх, хто любить спорт, – не залежно від того, чи зможете ви пробігти всю дистанцію, приєднатися до марафону. Це чудовий спосіб протестувати себе, провести час на свіжому повітрі. Тож зустрічаємося на київському марафоні», – зазначив Віталій Кличко.

Цьогорічний сьомий Київський міжнародний марафон відбудеться у столиці 9 жовтня. У заході візьме участь більше 6 100 учасників з 49 країн світу. У програмі марафону заплановано 5 забігів різної дистанції для дорослих: 2, 5, 10, 21 та 42 км. Марафонська дистанція пройде в одне коло містом через найвизначніші пам’ятки архітектури. Старт пробігу – о 9:00 з Майдану Незалежності.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]