Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Внаслідок ворожої ракетної атаки у столиці пошкоджені багатоповерхівка, приватні будинки та дитяча лікарня. Постраждали 53 людини (оновлено)

13 грудня 2023 року, 4:34

Унаслідок нічної ворожої атаки на столицю в Дніпровському, Деснянському та Дарницькому районах було зафіксовано падіння уламків. Пошкоджені приміщення багатоповерхівки, двох приватних будинків і дитячої лікарні. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Внаслідок нічної ракетної атаки ворога в столиці пошкоджений багатоквартирний житловий будинок. Із нього рятувальники евакуювали 15 мешканців, у тому числі четверо дітей та двох неходячих. Також палали автівки в дворі цього будинку», – написав міський голова у своєму Telegram-каналі.

Віталій Кличко повідомив, що також горів приватний будинок у Дніпровському районі та уламок ракети, який впав на відкритій території в Деснянському районі. Сталася пожежа також і приватному будинку в Дарницькому районі столиці.

Постраждало і приміщення дитячої лікарні в Дніпровському районі. Там вибило шибки та пошкодило центральний вхід закладу.

«Загалом у результаті нічної атаки ворога постраждали 53 людини. 20 із них, у тому числі двох дітей, госпіталізували. 33 постраждалим медики надали допомогу на місці. Зокрема, й 6 дітям», – повідомив Віталій Кличко.

У Дніпровському районі, внаслідок падіння уламків ракети на проїжджу частину дороги, сталося пошкодження водопровідної мережі. Аварійні бригади працюють на місці, щоб оперативно ліквідувати пошкодження.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]