Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вручив державні нагороди й відзнаки міського голови учасникам АТО та видатним киянам

23 серпня 2016 року, 11:46

Мер Києва Віталій Кличко на честь Дня Незалежності вручив державні нагороди  та відзнаки Київського міського голови — медалі «Честь. Слава. Держава» учасникам АТО, які захищають Україну на Сході. А також нагороди видатним киянам.

«Я вдячний кожному з вас, хто відстоював і відстоює незалежність і територіальну цілісність України. Ми бачимо в залі багато воїнів, відважних патріотів. Серед вас багато героїв з нагородами, багато тих, хто отримав поранення. Ви робите все, щоби наша країна була незалежною. Ви – справжні герої!» – наголосив Віталій Кличко.

Він підкреслив, що українці пам’ятають тих, хто боровся за незалежність і суверенітет нашої Вітчизни, хто поліг за Україну. І попросив присутніх вшанувати пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання.

Мер Києва також зазначив, що радий вручити державні нагороди та відзнаки киянам, які своєю активною життєвою позицією, професіоналізмом і наполегливою працею в різних сферах суспільного життя роблять усе, щоб Україна була успішною.

«Це лікарі, вчителі, підприємці, волонтери, люди мистецтва. Праця та перемоги кожного з вас також важливі. Я хочу побажати всім вам миру, здоров’я, добробуту та успіхів у всіх добрих справах!», – зазначив Віталій Кличко.

Нагороди та відзнаки отримали 360 бійців АТО та 50 видатних киян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]