Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вручив державні відзнаки та нагороди найкращим киянам

11 листопада 2016 року, 16:55

Мер Києва Віталій Кличко вручив державні відзнаки та нагороди найкращим киянам за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний та культурно-освітній розвиток України.

Віталій Кличко зауважив, що сьогодні у колонній залі КМДА зібралися найкращі мешканці столиці, видатні кияни – промисловці, вчителі, лікарі, представники культури, спортсмени, соціальні працівники, громадські діячі.

«Для мене велика честь нагородити вас високими державними та урядовими нагородами України. Саме завдяки вам – вашій щоденній праці, професіоналізму та патріотизму ми змінюємо і розвиваємо наше місто і нашу країну», – сказав мер Києва. 

Він наголосив, що сьогодні дуже складна ситуація в Україні, яка зумовлена не лише економічною ситуацією, а й агресією Росії.

«Наші сусіди зацікавлені у дестабілізації і політичній, і економічній. Наш успіх є великою загрозою для сусідньої держави», – додав міський голова.

Віталій Кличко зауважив, що крок за кроком ми змінюємо наше місто і країну.

«Люди хочуть чути не про проблеми, а про їх вирішення. Ми взяли на себе зобов’язання і виконуємо їх», – підкреслив мер Києва. Водночас, додав він, головне нині не втратити позитивної динаміки змін. Віталій Кличко особисто подякував кожному присутньому за внесок у розбудову Києва.

«Я розраховую на вашу підтримку. Від успіху кожної людини ми зможемо прийти до успіху всієї країни», – підкреслив Віталій Кличко.

Нагороди та відзнаки отримали 127 киян. Зокрема, відзнаки отримали Президент НАНУ Борис Патон, поет Борис Олійник, народна артистка України Ада Роговцева, а звання «Заслужений артист України» актриса Олеся Жураківська.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]