Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Запропоную брату, щоб він видав свою книгу «Challenge Management» українською»

01 вересня 2017 року, 20:33

 

Мер Києва Віталій Кличко запропонує братові Володимиру видати його книгу «Challenge Management» («Управління викликами»), яка днями була презентована у Берліні, і українською мовою. Про це він заявив у ефірі телеканалу «Київ».

Мер зазначив, що більшість людей знають про спортивні досягнення Володимира, але він цікавиться не тільки спортом, а й удосконалює свої вміння та навички у багатьох сферах, зокрема й у викладацькій.

«Вже три роки Володимир читає лекції в університеті Санкт-Галлена (Швейцарія). Багато його лекцій присвячені сhallenge management – управлінню викликами. Брат має великий життєвий досвід, і дуже добре та правильно цим досвідом ділитися з людьми. Нещодавно він видав книжку і презентував її поки у Берліні німецькою мовою. Є плани, що найближчим часом книга буде видана англійською. І я буду з Володимиром говорити про те, щоб книга вийшла і в українському перекладі», - зазначив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]