Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Прокопів привітав працівників органів місцевого самоврядування з професійним святом

07 грудня 2016 року

Володимир Прокопів привітав працівників органів місцевого самоврядування з професійним святом

Сьогодні уже 16-й рік поспіль в Україні відзначають День місцевого самоврядування. Із цієї нагоди заступник міського голови — секретар Київради Володимир Прокопів привітав працівників органів місцевого самоврядування, у тому числі співробітників секретаріату Київради. Він зазначив, що Конгрес місцевих та регіональних влад Ради Європи високо оцінює професійну роботу Київради.

день самоврядування

“Буквально вчора представники КМРВРЄ під час семінару налосили, що робота Київської міської ради та нашого секретаріату є однією з найкращих в Україні, і з неї можна брати приклад. І це результат тієї роботи, яку ми робимо разом. Це надзвичайно висока оцінка наших міжнародних колег. І я дуже пишаюся бути секретарем найкращої міської ради України. Я гордий від того, що працюю пліч-о-пліч із такою сильною, злагодженою та професійною командою”, - зазначив секретар Київради.

день самоврядування

Володимир Прокопів відзначив кращих працівників секретаріату Київради почесними грамотами й відзнаками та побажав усім колегам-співробітникам наснаги, злагодженої та конструктивної роботи.

Високо оцінюють роботу Київради і у Верховній Раді України. Зокрема, керуючого справами секретаріату Київради Ігоря Хацевича сьогодні до Дня місцевого самоврядування нагородили іменним парламентським годинником.

“Я вважаю, що цей подарунок не стільки оцінка моєї діяльності, скільки всього секретаріату, всіх 190 осіб, які працюють так, щоб люди не помічали документальних та інших проблем. Взагалі вважаю, що День місцевого самоврядування - це свято не лише для співробітників місцевих органів влади, а і всієї громади”, - зазначив Ігор Хацевич.

Він також зазначив, що у світлі політики децентралізації та передачі повноважень на місця, місцеве самоврядування має бути ключовим елементом в налагодженні контакту з людьми.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]