Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Земельна комісія розширила перелік сімей загиблих Героїв Небесної Сотні, яким передбачено земельні ділянки у Биківні

22 березня 2016 року

Земельна комісія розширила перелік сімей загиблих Героїв Небесної Сотні, яким передбачено земельні ділянки у Биківні

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування депутати внесли зміни до рішення Київради від 12 лютого 2015 року №63/928 «Про вшанування Героїв Небесної Сотні».

Відповідними змінами передбачено розширення переліку киян – Героїв Небесної Сотні для оформлення земельних ділянок у с. Биківня. Відтак до існуючого переліку додано ще 3 прізвища – Бондарчук Сергій, Рибак Володимир та Орленко Віктор. Відповідні особи нагородженні званням Герой України за громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння Українському народові, виявлене під час Революції Гідності, проте не були враховані у попередньому рішенні.

Таким чином, наразі у переліку членів сімей загиблих киян-Героїв Небесної Сотні 24 особи, які мають право на отримання земельної ділянки у Биківні.

Відповідне рішення мають ще затвердити на пленарному засіданні Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]