Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Подільському районі облаштують центр для надання соціальних послуг

12 грудня 2016 року, 14:56

Для створення належних умов для надання соціальних послуг і послуг у сфері соціального захисту киян у Подільському районі на вулиці Мостицькій, 20 реконструюють нежитлове приміщення, де розмістять усі районні служби соціального спрямування. Підписане відповідне розпорядження КМДА.

У оновленій будівлі передбачається розташування Управління праці та соціального захисту населення, Територіального центру соціального обслуговування, відділу у справах сім᾽ї, молоді та спорту, служб у справах дітей, Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями, управління Центрального об᾽єднаного управління Пенсійного фонду України, Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Під час реконструкції мають надбудувати третій поверх, привести приміщення споруди до вимог сучасних будівельних стандартів України з урахуванням особливостей пересування маломобільних груп населення.

Замовником робіт визначено Подільську районну державну адміністрацію. Її зобов᾽язано під час укладення договору підряду на реконструкцію обов᾽язково передбачити умови щодо надання підрядною організацією гарантії якості виконаних робіт і встановити гарантійні строки експлуатації об’єкту.

Облаштування будинку на вулиці Мостицькій стане ще одним кроком у реформуванні системи надання соціальних послуг, визначеному Стратегією розвитку міста Києва до 2025 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]