Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Кияни за 2 дні зібрали гуманітарну допомогу для мешканців Авдіївки

03 лютого 2017 року, 17:51

Буквально за два дні столичні компанії і комунальні підприємства зібрали та підготували до відправки близько 6 тис. ковдр, 10 т питної бутильованої води, 2 тис. комплектів утеплених курток і штанів, понад 3 тис. індивідуальних медичних аптечок і 5 тис. продуктових наборів. Гуманітарну допомогу жителям постраждалого від агресії міста Авдіївка передав перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

«Столичні комунальні ринки зібрали цукор і чай, згущене молоко та консерви, свічки, тощо. Мені надзвичайно приємно, що у цей важкий час не знайшлося нікого, хто не зголосився б на наш заклик про допомогу. Для проведення збору гуманітарної допомоги для жителів Авдіївки у Києві відкрито 30 пунктів прийому необхідних речей на базі раніше розгорнутих пунктів обігріву. Допомагають і підприємства та організації, і прості люди. І це вражає. Це означає, що ніякий ворог, ніяка агресія не страшна країні, люди якої – разом, які чуйні одне до одного», – переконаний перший заступник голови КМДА.

За його словами, відправка зібраної допомоги відбудеться завтра, 4 лютого, однак збір продовжуватиметься й надалі.

«Я знаю, що зараз і райони окремо збирають вантажівки на відправлення, і окремі громадські організації займаються цим питанням, – розповів Геннадій Пліс. – Збір необхідних речей наразі триває, тож кожен киянин може реально допомогти людям, які зіткнулися із жахами війни. Мені боляче за країну, та я переконаний, що добрі серця та добрі справи кожного з нас допоможуть нам пережити ці складні часи. Від імені мера та від себе особисто дякую всім промисловцям, торговельним мережам, комунальним установам та організаціям Києва, киянам які відгукнулися на наш заклик і надали допомогу людям. Слава Україні!».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]