Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для юних спортсменів відкрили два футбольних поля у Гідропарку (фотогалерея)

27 травня 2017 року, 13:38

Сьогодні перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс та президент Федерації футболу України Андрій Павелко відкрили два майданчики дитячого футболу на Долобецькому острові у парку «Місто Спорту».                                                               

«Сьогодні ми маємо честь відкривати проект, аналогів якому немає в Україні. Територія Долобецького острову – культове місце відпочинку та занять спортом для киян. Починаючи з кінця 60-х років минулого століття ініціативні спортсмени та активісти почали створення народної фітнес-зони. З 70-х років донині на пляжно-футбольних майданчиках грали та грають футбольні зірки. І я вірю, що й школярі, які сьогодні тренуються тут, через кілька років продовжать зіркову кар’єру місця», – підкреслив Геннадій Пліс.

Андрій Павелко задоволений співпрацею Федерації футболу та КМДА. «Ми знаємо, що любов до здорово способу життя треба прививати з дитинства. Тому розвиток спортивної інфраструктури повинен бути одним з наших головних завдань. Діти нашого міста повинні мати можливість займатися улюбленими видами спорту», – переконаний очільник Федерації футболу України.

Разом із першим заступником голови КМДА він передав набір м’ячів дитячим командам. Посадовці «розмочили» ворота нових майданчиків, забивши по символічному голу та побажали дітлахам достойних рахунків на табло і яскравих перемог.

Геннадій Пліс та Андрій Павелко переконані, що співпраця громадських організацій, бізнесу та Київської міської державної адміністрації й у подальшому буде спрямована на розвиток Києва – однієї з найспортивніших столиць Європи.

«Ми знані в усьому світі завдяки досягненням талановитих і цілеспрямованих громадян. Таких досягнень може і має бути більше. Для кожного зокрема і для країни у цілому. Ми зробимо це!» – переконаний перший заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]