Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

14 травня Київ презентує в Пекіні 4 інвестиційні проекти

27 квітня 2017 року

14 травня Київ презентує в Пекіні 4 інвестиційні проекти

14 травня, в рамках офіційного візиту української делегації до Пекіну, столиця України презентує в Китаї 4 інвестиційні проекти. Про це заявила депутат Київської міської ради, член міжфракційного об’єднання КМР «Україно-Китайської співпраці» Ірина Никорак під час виступу на Форумі міст Шовкового шляху в Києві. «Під час офіційного візиту української делегації на чолі зі Степаном Кубівим до Пекіна, столиця України планує презентувати 4 інвестиційні проекти. Це будівництво Подільського-Воскресенського мостового переходу та 4 гілки метро, реконструкція Шулявського шляхопроводу та Tram Train. Я сподіваюсь на залучення фінансування з Китаю для реалізації цих проектів. Можна сміливо сказати, що столиця України являється частиною Великого Шовкового Шляху», – зазначила Ірина Никорак.

За словами депутата Київради, поглиблення і розвиток міжрегіональної співпраці між Києвом та Пекіном стало можливим, в тому числі, й завдяки створенню в Київраді міжфракційного об’єднання «Україно-Китайської співпраці», до складу якого ввійшли 41 депутат Київської міської ради.

Ірина Никорак привітала від імені Київської міської ради організаторів Тижня китайсько-українського культурного обміну «Один пояс – Один шлях», в рамках якого проходив Форум міст Шовкового шляху. Та зазначила, що Україна є важливим елементом в реалізації Економічного поясу Шовкового Шляху, оскільки держава займає важливе географічне положення між Сходом і Заходом, Чорним і Балтійським морями.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]