Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Депутати Київради підтримують талановитих дітей

26 листопада 2014 року

23 листопада 2014 року Київська дитяча філармонія відкрила 45-й концертний сезон. На захід завітали представники Київської міської держадміністрації і депутати Київради, які привітали обдарованих дітей солодкими подарунками.

Перед початком концерту у фойє всі бажаючі змогли переглянути виставку творчих робіт учнів дитячих художніх шкіл та художніх відділень дитячих шкіл мистецтв під музичний супровід джаз-бенду КДШМ № 2 ім. М. Вериківського та ДМШ №4 ім. Шостаковича. Виставку відкривали дві декоративні масштабні роботи учнів Дитячої школи мистецтв № 9.

Святковий концерт розпочав камерний оркестр у супроводі дитячого хору учнів старших класів Київської дитячої музичної школи № 35 під керівництвом Наталії Каждан. Всього в концерті взяли участь понад 300 учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів міста Києва. Це були солісти, ансамблі малих та великих форм – лауреати всеукраїнських та міських конкурсів, дитячі хори, хореографічні та циркові ансамблі.

Депутати Київради - секретар комісії з питань культури та туризму Павло Бригинець та Президент Благодійного фонду «Незалежна Україна» Богдан Ганноха – вручили Подяки керівництву музичних шкіл та філармонії, а дітей до підкорення нових вершин майстерності заохотили солодкими подарунками. «Нова столична влада не економить на майбутньому нашої країни – ми працюємо над розширенням мережі будинків дитячої творчості, шкіл розвитку та мистецтв, адже, як відомо, талантам треба допомагати, бездарності проб’ються і самі», - зазначив Богдан Ганноха.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]