Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київській громаді буде повернуто понад 30 гектарів землі

26 листопада 2014 року

Комісія з питань містобудування, архітектури та землекористування на засіданні 25 листопада ухвалила скасувати 12 рішень попередньої Київради про передачу в оренду земельних ділянок. Про це повідомив голова комісії Володимир Прокопів.

Загальна площа земельних ділянок, що будуть повернуті громаді столиці внаслідок відміни цих рішень Київради, складає понад 30 гектарів. «Хоча ці ділянки виділялись 3-4 роки тому,  на них досі нічого не збудовано, що змушує запідозрити орендарів у намірах банально заробити на перепродажі цієї землі. Але вони прогоріли, старі схеми більше не працюють», - заявив голова комісії.

Щодо подальшої долі цих ділянок, Володимир Прокопів повідомив, що деякі з них можуть бути продані через аукціон, інші будуть повернуті в перелік зелених зон.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]