Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Фахівці обстежили всі будівельні майданчики «Київміськбуду»: підсумки першого місяця роботи Комісії щодо вирішення проблемних питань, пов’язаних із діяльністю ПрАТ «ХК «Київміськбуд»

29 березня 2024 року, 18:20

У столичній мерії 28 березня відбулось друге засідання Комісії щодо вирішення проблемних питань пов’язаних із діяльністю ПрАТ «ХК «Київміськбуд». Про підсумки результатів засідання розповів голова Комісії – заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Владислав Андронов.

«Під час другого засідання ми підбили підсумки, що вдалось виконати за місяць роботи Комісії, утвореної на початку березня. На запити Комісії до ПрАТ «ХК «Київміськбуд» і Київради ми отримали вичерпну інформацію, яку проаналізуємо. Водночас фахівці «Київміськбуду» обстежили всі будівельні майданчики – загалом понад 120 будинків. Також члени Комісії вивчили поточний стан справ і спільно з командою визначили напрями, за якими рухатимемося далі», – зазначив Владислав Андронов.

Також на засіданні Комісії заслухали доповідь голови правління – президента компанії ПрАТ «ХК «Київміськбуд» Василя Олійника щодо поточного фінансового стану товариства, стану будівництва житлових комплексів, а також вжитих заходів для залучення фінансування будівництва об’єктів житлових комплексів. Василь Олійник детально відповів на питання учасників Комісії та закликав представників ініціативних груп інвесторів і членів Комісії до співпраці для стабілізації роботи компанії.

Разом із тим, на засіданні затвердили план роботи Комісії та заслухали доповіді членів Комісії щодо проблемних питань, пов’язаних із прокладанням інженерних мереж до об’єктів будівництва житлових комплексів і можливих шляхів їх вирішення.

Визначені члени Комісії отримали завдання спільно з постачальниками житлово-комунальних послуг напрацювати рекомендації для оптимізації прокладання інженерних мереж до побудованих житлових комплексів та їх підключення.

Про дату наступного засідання повідомимо додатково.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]