Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 29 березня до 2 квітня можливі різкі коливання рівня води в р. Дніпро – Укргідрометцентр

29 березня 2024 року, 15:18

Із 29 березня до 2 квітня на р. Дніпро в Києві та Бориспільському районі Київської області можливі різкі коливання рівня води. Про це інформує Український гідрометцентр.

За інформацією гідрологів, вода утримуватиметься на рівнях відміток затоплення заплав та понижених прирічкових територій (І рівень небезпеки – жовтий).

Різкі коливання можливі внаслідок пропуску весняного водопілля.

Рятувальні служби Києва перебувають на постійному зв’язку з Укргідрометцентром, який проводить постійний аналіз розвитку гідрометеорологічної ситуації в басейні Дніпра.

Крім того, КП «Плесо» здійснює щоденний моніторинг рівня води в Русанівській протоці для попередження можливих підтоплень. Оновлені дані про рівень води публікуються щодня на сайті підприємства.

У Департаменті муніципальної безпеки КМДА нагадують, що у випадку надзвичайних ситуацій необхідно телефонувати цілодобово до «Київської служби порятунку» за номером 044-430-37-13.

З алгоритмом дій у разі загрози підтоплення можна ознайомитися за посиланням: https://kyivcity.gov.ua/bezpeka_ta_pravoporiadok/pam_yatky/shcho_robyty_u_vypadku_poveni/.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]