Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада прийняла програму «Нагороди» на 2017-2019 роки

22 грудня 2016 року

Київрада прийняла програму «Нагороди» на 2017-2019 роки

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати затвердили міську цільову програму «Нагороди» на 2017-2019 роки.

Програма спрямована на проведення заходів, пов’язаних із нагородженням киян міськими нагородами до державних, професійних свят та ювілейних дат, подій державного і міського значення та забезпеченням їх виготовлення, закупівлі і вручення.

“На реалізацію цих заходів потрібно майже 24,5 млн гривень. Загалом мета програми - вдосконалення нагородної справи у Києві, забезпечення її розвитку на засадах демократичності, відкритості, гласності та прозорості. Програма спрямована на вдосконалення системи нагород у столиці відповідно до вимог сучасності, а також підвищення патріотизму, національної свідомості та соціальної активності киян”, - зазначив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

У програмі прописані критерії щодо визначення осіб, які можуть отримувати нагороди. Також заплановане створення картотеки осіб, які нагороджені міськими відзнаками.

Рішення підтримали 61 депутат. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]