Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У 2017 році на цільову програму “Київ інформаційний” додатково виділять 14,4 млн грн

22 грудня 2016 року

У 2017 році на цільову програму “Київ інформаційний” додатково виділять 14,4 млн грн

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати затвердили зміни до міської цільової програми на 2016-2018 роки “Київ інформаційний”.

Зміни пов'язані з необхідністю збільшення обсягів фінансування зазначеної цільової програми, в тому числі у зв'язку зі змінами, які відбулися в законодавстві в частині мінімальної заробітної плати. Загалом, кошторис міської програми “Київ інформаційний” на 2017 збільшується 14,4 млн грн.

Більша частина цих коштів — понад 11 млн грн передбачена для електронних ЗМІ (телебачення та радіомовлення). Зокрема планується придбання обладнання для організації прямих включень з будь-якої точки столиці для КП КМР “Телекомпанія “Київ”. 
Ще 3 млн грн заплановано на друковані ЗМІ (періодичні видання — газети та журнали. Передбачається завершення процедури реорганізації та забезпечення належної діяльності КП “Вечірній Київ”. 

Загалом мета рішення — створення у столиці належних умов для розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури, сприяння реалізації  конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності  засобів масової інформації.

Рішення підтримали 72 депутати.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]