Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Клюс: Робоча група при комісії з притань ЖКГ вивчить обґрунтованість тарифів на комунальні послуги

07 липня 2014 року

При постійній комісії Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу буде створено робочу групу, яка проведе власні розрахунки тарифів на комунальні послуги для киян. Про це заявив голова комісії Олександр Клюс під час засідання.


«Наше головне завдання – прийти до компромісу між постачальниками комунальних послуг та кінцевими споживачами – киянами. Саме тому експерти та члени комісії Київради зберуться в робочу групу, яка зможе дослідити обґрунтованість тарифів та виробити прийнятне для усіх сторін рішення», - заявив Клюс.


За словами депутата, кияни повинні розуміти, за що вони платять, а компанії – забезпечити прозорість ціноутворення і належну якість послуг. «Ми звернулися до «Київенерго», Київводоканалу та Київгазу, щоб вони надали свою фінансову звітність за останніх три роки і за перше півріччя 2014 року. Прослідкувавши динаміку, ми зможемо сказати, чи насправді повинні деякі тарифи підніматися вдвічі», - підкреслив Олександр Клюс.


Він також наголосив на необхідності проведення міжнародного аудиту фінансової та технічної діяльності постачальників послуг.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]