Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Резніков: Центри надання адміністративних послуг мають запрацювати в усіх районах Києва

08 липня 2014 року

Кияни повинні отримати доступну і комфортну можливість отримувати будь-яку адміністративну послугу у форматі «єдиного вікна», а центри надання адміністративних послуг мають запрацювати в усіх районах Києва. Про це заступник Київського міського голови, Секретар Київради Олексій Резніков заявив під час ознайомлення з роботою Центру надання адміністративних послуг Деснянського району столиці.


«Такі центри повинні запрацювати в усіх районах Києва.  Зараз нам необхідно визначити, які саме послуги для киян мають надаватися безпосередньо міською владою, а які можна отримувати в центрах надання адмінпослуг у районах проживання», - наголосив він.


Резніков зазначив, що в центрах надаватимуться послуги не лише міської і районної влади, а й будуть представництва органів центральної влади. «У центрі адмінпослуг Деснянського району ми побачили і представника МЧС, і представника міграційної служби, і Держкомзему. Це значно спрощує для мешканців столиці отримання адмінпослуг», - сказав Секретар Київради.


Заступник міського голови зауважив, що фінансування створення центрів адмінпослуг у районах Києва здійснюватиметься за рахунок бюджетних коштів. «Логіка проста: люди сплачують за надання послуг у бюджет міста і таким чином наповнюють його, і за їхні кошти влада зобов’язана організувати киянам якісне і комфортне отримання послуги», - відзначив Олексій Резніков.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]