Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Містобудівна комісія підтримала виділення ділянки у 1,22 га Музею Революції Гідності

18 липня 2017 року

Містобудівна комісія підтримала виділення ділянки у 1,22 га Музею Революції Гідності

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування депутати погодили надання Національному меморіальному комплексу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції Гідності земельної ділянки для будівництва, експлуатації та обслуговування музейного комплексу.

Відповідна земельна ділянка має площу площею 1,22 гектара. Вона знаходиться на алеї Героїв Небесної Сотні (Інститутська),3, що у Печерському районі столиці.

«Постійна комісія одноголосно підтримала надати Музею Революції Гідності у постійне користування землю для будівництва, експлуатації, та обслуговування меморіально-музейного комплексу на алеї Героїв Небесної Сотні. Сьогодні ця ділянка знаходиться у комунальній власності Києва. Це наш обов’язок – пам’ятати та схиляти голови перед захисниками нашої країни», – зазначив голова постійної комісії Київради з питань містобудування Олександр Міщенко.

Також депутати підтримали проект рішення, яким надають Національному музею «Меморіал жертв Голодомору», що на Лаврській, 3 у Печерському районі Києва, дві земельні ділянки у постійне користування. Площа зазначених територій становить 4,4 га та 0,7га.

Реалізація даних рішень не потребує витрат з міського бюджету. Відповідно до Податкового Кодексу України розмір земельного податку складатиме 0 гривень 00 копійок.

Обидва документи мають затвердити депутати на найближчій сесії Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]